Saturday, October 8, 2011

Kenangan Terindah


Salam kawan2...
hopefully korang semua sihat2 ye...

alhamdullilah....
dhiya dah abes final exam...
berakhirnya final exam sem5 niyh...
maka berakhirlah perjuangan dhiya di UiTM Perak...
lepas ini...
InsyaAllah dhiya akan buat practical training plak...

tadi....
lepas paper akhir AOM...
ktorg semua classmate berkumpul....
maka bermulalah drama air mata diantara kami...(^_^)

siyes sgt sedeyh nak berpisah ngan korang semua....
5 sem kita semua study sama2...
berjuang untuk mencapai ilmu sama2...
dan hari ini, 08102011...
maka berakirlah perjuangan kita di sini sahabat...
doa dhiya...
semoga kita semua success dalam apa jua bidang yg kita ceburi selepas ini...

semoga persahabatn kita semua akan kekal selamanya....
segala kenangan diantara kita tak akan dhiya lupakan untuk selamnya...
korang lah the best classmate in the world...=)

*panjang umur, murah rezeki, ada jodoh...InsyaAllah kita jumpe lagi ye kawan2...(^_^)

3 comments:

Cik Yanie said...

i tau mata u yg mana satuuuu... hehehehehe.... JENG JENG JENG... ;)

- DhiyaMyra - said...

huhuhu...macam mane u boleyh kenal mata i niyh..???
~lalalalalaa~

Cik Yanie said...

i kan kwn u... hahahhaa