Monday, October 17, 2011

Single is Special

Assalamualaikum readers...
hopefully semuanya sihat2 ye...
n3 kali niyh...
dhiya nak share ngan korang kata2 yg dhiya dapat dr kwn dhiya...
actually my BFF, cik Fadlyani Ishak (http://www.gulagulaguli.blogspot.com)
yang tag this picture kat dhiya tgh malam tadi...

ayat niyh betul2 membuat dhiya berfikir....
kebanyakkan orang akan tertanya2 kenapa dorang still lagi single sedangkan kwn2 yg lain sumenya dah ada pilihan hati masing2...
dan sekarang dhiya rase....
klu korang bace kata2 dlm gamba tu....
korang akan dpt jwpn yg tepat lagi pasti...

sesungguhnya, jodoh itu rahsia Allah...
dan sesungguhnya juga Allah telah mengaturkan yang terbaik untuk kehidupan kita...
sebagai hambanya kita perlulah berusaha, berdoa dan bertawakkal...=)

itu sahaja utk kali niyh...
sampai ketemu lagi ye kawan2...
hihihihiih.....
~daaaadaaaa~

2 comments:

Cik Yanie said...

yup dear, jodoh rahsia allah.. i know, there's someone special and kind-hearted that ALLAH save for u. :)

- DhiyaMyra - said...

InsyaAllah...Ammiinnn...=)